Julekoncert - en magisk Pop'n Soul aften (20.00)

Ryslinge Højskole, Ryslinge

tor 13 dec 2018 20:00

 
I har set det rytmiske kor Pop'n Soul i forskellige typer storslåede koncerter. Masser af underholdning, fællessang, snak, hygge, kaffe-kage. Børneopvarmningskor, fagter og special effects med større eller mindre succes.

NU får I chancen for at opleve Pop'n Soul som I aldrig har hørt dem før. Det bliver en intens, magisk, rørende og medrivende julekoncert, hvor vi går helt andre veje end vi plejer for at give jer en unik og smuk oplevelse... mere røber vi ikke! 

Der bliver to koncerter (kl. 18.30 og kl. 20.00), da der kun er plads til 125 publikummer i den smukke Høresal (hovedbygningen) på Ryslinge Højskole - så vent ikke med at købe billetter.

Dørene åbner kl. 19.40. Koncerten varer 70 minutter uden pause. Billet koster 50 kr og børn på skød er gratis.

Pop'n Soul har under korleder Janne Wind været i rivende udvikling de sidste 3 år med to store rejser (Barcelona og Island) og en lang række forrygende optrædener, blandt andet med eventkoncteret i Odense Zoo, koncert for 700 medarbejdere i Sydbank, optræden for 10.000 mennesker på Flakhaven i 2017 til H.C.Andersens jubiilæum og i 2018 til Knæk Cancer (live transmission på TV2Fyn). Koret er vokset fra 40 deltagere til 90 dygtige sangere og seneste tiltag er korets eget band med guitarist Rumle Wind Didriksen.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger